Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 06-51493536

Uw auto verkopen aan een RDW erkend auto bedrijf.

Als u een auto heeft met moeilijke technische problemen kunnen wij u wellicht van dienst zijn. Veel particulieren hebben geen zin in een hoop gedoe en kopen liever een auto zonder mankementen. Het liefst nog een auto met Bovag garantie en een nieuwe APK. Het is daarom vrij moeilijk om uw kapotte auto te verkopen. Voornamelijk APK afgekeurde auto’s worden bij ons auto bedrijf aangeboden. Maar ook auto’s met een geldige APK en een moeilijke elektrische storing durven wij van u in te kopen. Onze monteurs weten hier altijd wel raad mee. Zo niet dan zijn er altijd nog buitenlandse techninici met veel kennis.
Het meerendeel van de schadeauto’s wordt namelijk verkocht aan het buitenland. In veel Oostblok landen zijn zeer goedkope en kundige monteurs werkzaam. U zult werkelijk versteld staan welke technische kennis zij allemaal in huis hebben. Veel auto’s worden daar gerepareerd en opnieuw op de markt gebracht. Voor hen is reparatie vaak veel goedkoper aangezien de loonkosten maar ook de vaste lasten van het autobedrijf stukken lager zijn als in Nederland.

Niet alleen personenwagens kopen wij op.

Naast dat wij uit de voeten kunnen met verschillende merken personen auto’s, hebben wij nog meer interesse in uw bedrijfswagen. Wanneer u privé gaat rijden met u bestelbus wordt u al snel geconfronteerd met de hoge wegenbelasting. Rijdt u de auto zakelijk dan bent u verplicht bijtelling te betalen over de nieuwe waarde die vaak in de 20 t/m 25 procent categorie valt. Wij begrijpen het heel goed dat u heeft besloten uw bus te verkopen om op zoek te gaan naar een luxe wagen. Ook bestel bussen met volop gebruikssporen en teveel mankementen kunt u via deze website aanbieden.

Uw auto snel en goed verkocht middels autoinkoopbod.nl

Nadat uw auto via de website is aangeboden zal een van inkopers uw aanvraag in behandeling nemen. Via een door ons opgesteld taxatie proces zullen wij de waarde van uw auto bepalen. De kans bestaat dat wij u terugbellen om het voertuig en zijn gebreken met u te bespreken. Gaat u akkoord met ons overnamebod dan halen wij de auto bij u aan huis op. U krijgt direct betaald; tevens zorgen wij ervoor dat de auto wordt afgemeld bij de RDW en dat uw motorrijtuigenbelasting per de eerst volgende werkdag stopt. Meld uw auto aan voor een inkoop-bod.