Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 06-51493536

Upgrade naar wereldklasse schokdempers

Een van de meest belangrijke auto onderdelen, mijns inziens, zijn schokdempers. Schokdempers zijn allemaal top. Sommige merken leveren beduidend betere kwaliteit dan andere. Ook in dit geval is goed onderzoek doen, en vergelijken, en kijken wat binnen je budget past een wijs besluit. In mijn geval, ik heb meer dan genoeg budget voor handen, geld is geen issue. Wat ik wil is gewoon de best mogelijke schokdempers voor mijn auto.

De standaard schokdempers in mijn bolide was ik niet bijzonder tevreden over. Daarom ben ik op onderzoek uit gegaan. Op het internet en ook kijkend in de vele car tuning magazines. De naam die steeds naar boven komt drijven op het vlak schokdempers lijkt Bilstein te zijn. Die naam bekijkend en uitsprekend, kun je denk ik wel raden waar dit merk vandaan komt. Sowieso het Mekka van de auto industrie: Duitsland. Logischerwijs maken ze daar de beste schokdempers.

Was alleen nog even de vraag waar in Nederland kan ik deze top schokdempers dan bemachtigen want ik heb geen zin om helemaal naar Duitsland te rijden of op Duitse websites te moeten rond zoeken. Na wat googel werk vond ik dit resultaat: Schokdempers Hier bieden ze schokdempers aan die zouden passen op mijn auto, dus die heb ik weldra besteld.

De bestelling was rap binnen. Super blij met mijn nieuwe schokdempers. Heb ze zelf direct geïnstalleerd. Nogmaals de prijs was geen issue voor mij maar de schokdempers waren zeker geen rib uit mijn lijf. Voor iedereen die ook graag een nieuwe betere set schokdempers zou willen aanschaffen zal ik hieronder even de gegevens van de winkel delen.

Verzending is ook gratis hier en de support voor zover ik kan beoordelen ik heb minimaal contact met ze gehad is prima.