Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 06-51493536

Kapotte auto verkopen?

Veel consumenten en particulieren denken dat een kapotte auto niet te verkopen is. Wij van “autoinkoopbod”, kopen dagelijks kapotte auto’s. Voertuigen met schades of gebreken. Door onze jaren langere ervaring in de autobranche kunnen wij als geen ander de juiste waarde bepalen. Bij ons krijgt u dan ook direct een goed handelsbod op uw auto. Geen moeilijke veiling constructies middels een tussen persoon. Wij hebben ons eigen netwerk binnen Nederland maar ook ver daar buiten! Gaat u akkoord met ons bod dan wordt uw auto afgemeld bij de RDW en krijgt u naar wens per bank of in contanten betaald.

Uw kapotte auto verkopen of repareren?

Wanneer u te horen krijgt dat er iets goed mis is aan uw auto is dat natuurlijk erg vervelend. Dit betekent weer extra kosten waar niemand op had gerekend. Meestal moet u dan een afweging gaan maken of u de auto laat repareren of direct op zoek gaat naar een vervangende auto. Niet elke kapotte auto is niets meer waard. Natuurlijk zal de vergoeding van een twintig jaar oude sloopauto veel lager zijn dan de prijs voor een Volkswagen IV met een kapotte versnelling bak. De waarde van uw auto is van verschillende factoren afhankelijk. Natuurlijk is voor u slechts één ding van belang, dat is de hoogste prijs en de beste service!

Auto inkoop ook van schadeauto’s en auto’s met gebreken.

Via onze website autoinkoopbod.nl kunt u alle soorten auto’s aanbieden. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk aan autohandelaren, opkopers maar ook exporteurs en autosloperijen. Wij proberen op elke auto een zo goed mogelijk handels bod te geven. Vaak is dit ook het geval, ook al betreft uw auto een demontagevoertuig. Naast onze taxatie kwaliteiten is service bij ons van groot belang. Mocht u uw auto aan ons verkopen dan kunt u rekenen op een correcte afhandeling waarbij uw auto op een juiste manier wordt afgemeld bij de RDW Ook verdere administratieve lasten nemen wij voor uit handen. Daarnaast halen wij de auto bij u aan huis op. In tegenstelling tot onze concurrenten waarbij u zelf de auto moet brengen aan de hoogst biedende partij. Dit scheelt u tijd en geld wat wilt u nog meer? Vraag direct een bod aan op uw auto. Na het aanmelden zal een ervaren opkoper uw auto taxeren!