Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ContactFormWidget has a deprecated constructor in /home/autoinko/public_html/autoinkoopbod.nl/wp-content/plugins/disabled.easy-contact-form-7-widget/easy-contact-form-widget-7.php on line 29
Invoer van Mercedes E-Klasse gloednieuw uit Aken - Autoinkoopbod.nl Autoinkoopbod.nl
Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 06-51493536

Invoer van Mercedes E-Klasse gloednieuw uit Aken

Van een goede vriend heb ik vernomen dat het veel en veel voordeliger is om een auto te kopen uit Duitsland, dan het is in eigen land. De Duitse auto markt is vele malen gunstiger. Mijn vriend heeft de import helemaal uit handen laten nemen door een import bedrijf. Maar het kan ook DIY. Het is vandaag de dag met de EU, lang leve de Europese Unie, geen rocket science meer om een grote aankoop zoals een auto zeker is in te voeren naar Nederland.

Dus ging ik kijken op AutoScout24. Dat is zeg maar een soort van Marktplaats alleen dan louter voor auto, geen antiek of andere prullaria, gewoon zoals de naam al zegt alleen auto verkoop. Al snel vond ik hier een Mercedes die ik graag zou bemachtigen maar in Nederland buiten mijn budget zou zijn, namelijk een Mercedes E-Klasse. De auto verkoper komt uit Aken. Enfin, deze moest het worden, deze auto is van mij.

Enfin, dan was er nog de kwestie besteed ik het uit. Of laat ik het over aan een professional voor een vergoeding? Ik moet eerlijk bekennen dat ik Duitse taal amper machtig ben. Alsmede, heb ik niet echt trek om helemaal naar Aken te rijden. Om nog maar te zwijgen over problematiek met een tijdelijk kenteken enzovoort. Dus heb ik een bedrijf hiervoor ingeschakeld. Zelfde bedrijf dat ook de import verzorgde voor mijn vriend. Specifiek: easyimport. Zo gezegd zo gedaan, ik had een aanvraag geplaatst en binnen uur al antwoord. Het hele import proces duurde uiteindelijk een week. Letterlijk een week later had ik de gloednieuwe Mercedes sleutels al in mijn handen.

Wat betreft de BPM, die hebben zij voor mij berekent en aangifte gedaan kant en klaar. Meer over deze dienst kan men hier lezen, easyimport, In een notendop, er zijn verschillende manieren die de belasting autoriteiten toestaan om tot de BPM berekening te komen, het is maar net de vraag wat is de meest voordelige manier? Tsja dat gaat de Belastingdienst natuurlijk niet voor je uitrekenen. Enfin Easy heeft voor ons de meest voordelige manier gevonden en zo bespaarden we nog meer geld. Al met al een geslaagde aankoop.