Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 06-51493536

Invoer van Mercedes E-Klasse gloednieuw uit Aken

15 oktober 2018

Van een goede vriend heb ik vernomen dat het veel en veel voordeliger is om een auto te kopen uit Duitsland, dan het is in eigen land. De Duitse auto markt is vele malen gunstiger. Mijn vriend heeft de import helemaal uit handen laten nemen door een import bedrijf. Maar het kan ook DIY. HetLees verder..

Upgrade naar wereldklasse schokdempers

15 oktober 2018

Een van de meest belangrijke auto onderdelen, mijns inziens, zijn schokdempers. Schokdempers zijn allemaal top. Sommige merken leveren beduidend betere kwaliteit dan andere. Ook in dit geval is goed onderzoek doen, en vergelijken, en kijken wat binnen je budget past een wijs besluit. In mijn geval, ik heb meer dan genoeg budget voor handen, geldLees verder..

Uw auto wegbrengen voor een onderhoudsbeurt.

25 juli 2018

Uw auto moet eens in de zoveel tijd naar de garage voor de jaarlijks terugkerende apk-keuring. Hou er wel rekening mee dat tijdens de apk-keuring geen onderhoud plaatsvindt. U kunt er voor kiezen om verschillende onderhoudswerkzaamheden aan uw auto te laten uitvoeren. Zoals een kleine beurt, grote beurt maar soms ook preventief onderdelen laten vervangen.Lees verder..

De BPM voor je geïmporteerde auto zo voordelig mogelijk berekenen

27 februari 2018

Als eigenaar van een auto ben je tegenwoordig zelf verantwoordelijk voor het betalen van BPM (Belasting voor Personenauto’s en Motorrijwielen. Deze belasting moet betaald worden voor alle personenauto’s, motors en bestelauto’s die in Nederland zijn gekocht of die zijn geïmporteerd uit het buitenland. Je moet zelf de belastingaangifte doen, en je moet je BPM zelfsLees verder..

Belgische import

1 augustus 2016

Wanneer je op zoek bent naar een auto dan kan het voordeliger zijn om een auto uit België te importeren. België is net als onze andere oosterburen namelijk een prima land om naar auto’s te kijken. Simpelweg omdat er een groot aanbod is, maar vooral omdat de wagens hier nu eenmaal goedkoper zijn dan bijLees verder..

Veilig rijden met juiste banden.

1 augustus 2016

Of je nu veel of weinig onderweg bent, je rijdt het meest veilig als je goed zorgt voor de basis van je auto. De basis waarmee je over het asfalt gaat, de banden dus. Niet alleen de juiste bandenspanning, de nodige profieldikte en uiteraard het niet vertonen van scheuren zijn van die zaken die aangevenLees verder..

Kapotte auto verkopen?

26 januari 2015

Veel consumenten en particulieren denken dat een kapotte auto niet te verkopen is. Wij van “autoinkoopbod”, kopen dagelijks kapotte auto’s. Voertuigen met schades of gebreken. Door onze jaren langere ervaring in de autobranche kunnen wij als geen ander de juiste waarde bepalen. Bij ons krijgt u dan ook direct een goed handelsbod op uw auto.Lees verder..

U wilt van uw auto af? Bied hem online aan!

23 januari 2015

Via autoinkoopbod bent u makkelijk en snel van uw auto af. Wij zijn de inkoopservice voor als u uw tweedehands auto wilt verkopen. Middels onze website kunt u gebruik maken van onze jarenlange ervaring in de autobranche waarbij wij u een courante prijs willen betalen voor uw auto. *Snel en eenvoudig online uw auto aanbieden.Lees verder..

Uw auto verkopen aan een RDW erkend auto bedrijf.

23 januari 2015

Als u een auto heeft met moeilijke technische problemen kunnen wij u wellicht van dienst zijn. Veel particulieren hebben geen zin in een hoop gedoe en kopen liever een auto zonder mankementen. Het liefst nog een auto met Bovag garantie en een nieuwe APK. Het is daarom vrij moeilijk om uw kapotte auto te verkopen.Lees verder..

Auto verkopen met kapotte versnellingsbak?

21 januari 2015

Is de versnellingsbak van uw auto kapot? Gaat de auto niet meer in de eerste of vijfde versnelling? Repareren kan natuurlijk altijd. De kosten van het vervangen van uw versnellingsbak voor een gereviseerde bak zijn al snel een slordige duizend euro. Al snel een hoop geld dus. Wellicht vindt u het niet meer waard omLees verder..