Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 06-51493536

Auto verkopen met kapotte versnellingsbak?

Is de versnellingsbak van uw auto kapot? Gaat de auto niet meer in de eerste of vijfde versnelling? Repareren kan natuurlijk altijd. De kosten van het vervangen van uw versnellingsbak voor een gereviseerde bak zijn al snel een slordige duizend euro. Al snel een hoop geld dus. Wellicht vindt u het niet meer waard om de auto te laten repareren? Bij voorkeur verkoopt u de auto direct voor een goed bod. Wij kopen ook auto met defecten, Uw auto verkopen?

Auto-inkoop-bod koopt ook auto’s met gebreken zoals een kapotte bak.

Versnellingsbak met schadeOns autobedrijf heeft interesse in alle soorten auto’s. Dus ook auto’s met een kapotte versnellingsbak, of versleten druk lager. Geen mankement is voor ons groot genoeg! Ook wanneer uw auto niet meer beschikt over een geldige APK-keuring kopen wij uw auto. Veel particulieren hebben geen zin in de torenhoge garagerekening voor een nieuw jaar keuring. Vaak is direct verkopen de beste oplossing. Wij kopen deze auto’s in voor de export en of autodemontage.

Uw kapotte auto aanbieden.

Het verkopen van uw kapotte auto is heel gemakkelijk. Niet alleen auto’s met motor-technische gebreken kopen wij in. Maar ook auto’s met schade kunnen via de website worden aangeboden. Veel particulieren zijn van mening dat een schadeauto die totaallos is verklaard helemaal geen waarde meer heeft. Maar er zijn altijd nog wel onderdelen die opnieuw kunnen worden gebruikt. De waarde van uw auto is maar net afhankelijk van de schade, het gebrek maar natuurlijk ook het model auto, type en bouwjaar.

Snel een goed bod op uw auto.

Bent u na het lezen van deze tekst enthousiast geworden ondanks uw autoprobleem? Wellicht kunnen wij u blij maken met een goed bod. Meld hiervoor uw auto online aan. Vertel ons wat de gebreken zijn, hoe meer wij weten over de staat van uw auto des te beter kunnen wij u een bod doen! Natuurlijk is direct contact met een van onze auto-inkopers ook mogelijk. Foto’s zeggen echter vaak meer als duizend woorden.